Over mij

Professioneel, samen met een mooi, spontaan eindresultaat, dat is waar het mij om gaat!

In een ongedwongen vorm en setting maak ik ‘de’ foto.

  • Geen geforceerde blik.
  • Geen slechte, onnatuurlijke poses.

Als jij tevreden bent, dat vind ik het belangrijkste. Mooie woorden, maar het is tijd voor daden! Neem contact op en boek een shoot! Kenmerkend voor mijn werk is het enthousiasme, maar zeker ook mijn perfectionisme dat zorgt voor een leuke shoot, moment, met een mooi eindresultaat. Met vele jaren ervaring op studio fotografie en op locatie, kan ik voldoen aan de wensen die gesteld worden. Uniek, creatief en alles uitgevoerd in een leuke, ontspannen en gezellige setting. Stuur nu een WhatsApp bericht voor een snel antwoord: 06-14994444

Whatsapp mij >

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy